T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / SARUHANLI - Saruhanlı Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Saruhanlı Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon
0 236 3572830
Belgegeçer
0 236 3571499
WEB
https://saruhanlimetem.meb.k12.tr
Adres
Atatürk Mh. Kader Sk. 45800 Saruhanlı/Manisa
Vizyon
“ÖGRENCİLERİMİZİ; küresel düşünebilen, bilgi üreten, bilgiye ulaşabilen, yeni teknolojileri takip eden, kullanabilen, çağın gerektirdiği nitelikte yetiştirmektir. Milli kültürü benimsemiş ve bunu davranış haline getirerek milli kimliğini kazanmış, KENDİSİ İLE BARIŞIK İYİ VATANDAŞ. Bilimsel düşünen, bilgiyi üreten ve bilgiyi paylasan, bilgiye hızla ulasan ve kullanan.Çağın gereklerine uygun toplumun ve is hayatinin gerektirdiği nitelik ve yeterliliklere sahip İYİ MESLEK ELEMANI.Kendisine, ailesine, milletine, tarihine ve insanlığa karsı sorumluluklarının bilincinde olan.ileri görüşlü, problemlere hızla çözüm getiren,kendi işini kurabilen kişiler olarak yetiştirerek,saygın ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
“Saruhanlı Almış-Şentürk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi; Toplumun ihtiyaç duyduğu teknolojik yeterliliğe sahip, sanayi ve yüksek öğretim gibi çok geniş yelpazede ara meslek elemanlarını ülkemize kazandırmayı sürdüren, araştırıcı, sorgulayıcı, çözümleyici düşünce yapısında, değişen dünya koşullarında topluma öncülük yapabilecek, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmeyi toplumun yaşam boyu eğitim ve gelişme sürecine katkıda bulunmayı hedef edinmiştir.”
Başarılar
2010 yılında ETOGM tarafından düzenlenen Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında "Manyetik Bariyer" isimli projemiz bölge birincisi olmuştur.
Öğretmen :39
Öğrenci :736
Derslik :12
Atölye-İşlik :9
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1060
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl Eğitim
Saatler
08:30 17:00
Isınma
Kalorifer( Kömür Yakıtlı)
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
İlçemize İl merkezinden 15 dakika arayla otobüs vardır. Kasaba ve köylerden sabah ve akşam saatlerinde düzenli ulaşım araçları bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İlçe merkezindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezinde olup İl merkezine 19 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır